Permata Hati Kami :D

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, November 2, 2010

Selamat hari lahir, Mama Adam :D!

October was a GREAT month :D! dh la dpt p Italy, den my birthday celebration pulak :D! best laaaa :D Alhamdullilah :D!! hehe.

X sangke juge my wall kat fesbuk flooded wif super fabulous wishes & online gift.haha! lately dh xbrap fan sgt dh kt fesbuk. Uplod gmbr n status je la sekiranya perlu.bajet! haha! Dats y xsangke tu sbb dh lame xbkk fesbuk kan.hee.

This yr besday fall on weekend.so ble la klua jln2 on da day.kalo x, biasenye juz makan2 den hold celebration smpai wiken.hee. Alhamdulillah, msh di kurnia kan umur utk beribadah & menikmati hidup ni. So di kesempatan umur yg mningkat ni, sy mohon maaf la seandainya ade yg terasa hati spjg sy hidup kat muka bumi ni, may it directly or indirectly :D

Back to celebration, on Sat Adam had his scheduled immunization, pneumococcal. So lps hbs inject tu doc tny, nk ubt dmm x. hubby said xpyh but I said ambik la hubby, standby kn. Hubby kate xpe, nnt kite bli kat lua la ubt dmm die. So xpe la, aiman xkesaahh bli kt mn2 pun :D so ptg sat tu klua la p klinik kat giant.nak ambik ubat adam ha. Tp ms tu die suh sy sorg je p klinik.die kate die nk p withdraw duit.then lps p klinik tu tgu la kat klinik.

tibe2 papa adam smpai dgn kek kt tgn die. Honey nye tcenyum lebar n purak2 tanye. “ehh, hubby bli kek utk sape?”,tunduk2 wat2 malu meow. “mane blee ckpppppp” hubby pun bajet poyos jugak di situ.haha!

Mule2 hubby ckp nk celeb pkl 12 tgh mlm.tp mat adam dh shindo daa.so esok je la.tgu adam bgn dlu celeb ngan die skali :D sy pun shindo jgk la.

pkl 12 hubby mangum wish happy besday dlu :D hubby ckp "wish dlu ye syg, esok kite mamam kek". Heee.pagi2 24th oct lagi once adam mangum papa die dh ready2 dh.gagaga.
lps tu papa nyanyi lagu besday n honey potom kek :D shamkiuuuu hubby :D!! pastu hubby suh siap2 nk kluaaa.hakhakhak.sukeee!

my besday kek :D! shamkiuuu :D!


sume br bgn tdo :P



mule2 sblm mamam hubby bw sy p kedai ‘kekasih’ :P msk je kdai tu die pum ckp kt sy, pilih laaaa. Sy tgk hubby dgn mate yg bsinar2 & dgn ptanyaaan, “hubby bia betul???” walaupun hati sudah mlonjak kegembiraan ketika itu :P “tapiiiii, yg mane bby??”. Dh lame bkenan emas putih betatahkam bliam tp hrge die sgt la….…-.-“ tp hubby mengiayakan yg die pum bkenan den die pun byr :D eh2, betulll kee?? pastu die sarungkan kt jari manis I. trase mcm br lps ijab qabul.haha! “shamkiuuuuuuuuu hubby!!!!”. tsengih2 cam kerang busuk kt kedai itu den diorg tgk je sy tsengih2 smpai ke tlingeee :P shiamm hubby habis pitis dek bini die sorg ni haa :P

sukeeeeeeeeeee :D!



Pastu hubby bw mamam kt Johnny’s kat Summit :D Alhamdulillahhh, nyammss :D! pastu pusim2 la lps mamam. Besttt!! Dgn itu berakhirla celebration besday sy :D

sponsor kite hr ini :D shamkiuuuu :D!
sgt la dim lampu dlm kdai ni.romantik la fulaks ;p



budok shomeeyyy :D



bekilauan jari ku :P



nyum2!







ais kacang pencuci mulut



ni haa, besday gurl ngan adam macho :P



sgttt happy perut nyams n jari berkilauan :D aahhhh indahnyee perasaan ini :D! 6 7 8 Alhamdulillah, syukurrrrrrrrrrrrr :D!

ohh, ni menu minum petang ms draft email ni.saje nk mnyibuk jugak dlm entry ni ;p

sagu kuah santan


4 comments:

Fith said...

happy belated biday!
bestnyer kek,lama dah tak makan kek kedai,asyik buat sndr je,boleh request kat hubby ni nanti,hehe.
hadiah pun best,suke laa tu...

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

thank u kak fith :D! haa, tu la akak rajin sgt buat kek sdr ;p hakhakhak! mmg best! sukeee u~~ :P Alhamdulillahhh :D

ArtByFizzPhotography™ (001931508-U) said...

wahh.. happy belated birthday akk.. bestnyer hadiah.. comelnya adam.. mg bahagia selalu.. ;)

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

ArtByFizzPhotography™ (001931508-U) - nk panggil ape ntah ni.pjg sgt nm.hee.tankiu2 :D alhamdulillahhh :D hope u hapy too~~