Permata Hati Kami :D

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, June 27, 2011

Abe Adam da Big Boy :D

Al-kisah semalam Papa Adam kje sehingga larut pagi (bkn stakat mlm ye..pagi2 bute br blk!). Lately biase sgt dh papa nye kje wiken2 ni ha. so kami due branak duk la kat umah (boring tau!). Tapi Abe Adam ni gud boyyy la sgt2 :D die tau mama die penat so die x susahkam mama pun even papa xde kat umah. kikiki.

walaupun mama nye penat tp xde la xtgk lgsg anknye main sorg2. so sambil pejam2 mate, sat2 tgk die kat mane,main kat mane.umah kami sume dh bpagar, i.e dapur xle msk,tangga xle panjat so adam nye area main sekitar ruang tamu je la. kagum dgn cr die bdikari.dh biase kat skolah agknye.but i wasnt expect it cud b tis fast! mama stil rase adam stil smal baby, indeed u r :D! die tgk tivi sorg2, gelak2, (ohh thanks to BBtv chanel 618!) den die boring tgk tivi die p ambik motorbike die,vroom2 sorg2,pastu die naik slide, swing, main ball n mainan lain2 dgn sdrnye.sronok tgk adam main :D!

ape yg wat mama lagi bangga, die dahaga tp die xkjt pun mama die! mmg sy letak air dlm botol straw die tu kat meja.so die dahaga die p minum sdr n letak balik tmpt asal ats meja, n die akan make sure botol 2 x terbalik once die letak! i was watching him closely,tp die xsdr,buka mate kecik2 je.keke. everytime die minum tau die make sure botol air di kembalikan ke tempat asal!

pastu dh ilang dahaga die akn sambung main balik n nyanyi la gaya die ha.mmg xgangu mama die at all, n ges wat, bkn nye 10min due, close to 2 hours sy tdo2 ayam n byk kali tlelap :P n slame tu jugak la die main sorg2 jee.n ms tlelap tu tibe2 tsdr den cpt2 locate kt mn si adam ni ha. ni part plg tsentuh, tgk2 die tbaring tepi mainan n mama die.suchhh a sweet innocent boy :') usap2 pipi gebu n rambut sehelai due die ha..sian die kepenatan main sorg..tdo pun sdri x mintak susu dgn mama pun.die tau mama die pnat sgt ha.pdhal xde la pnat mn.keke.sj nak tgk die.but siyesly mama proud of u syg :D!!! mama tau adam boleh jadi abe yg soleh :D

Abe Adam yg kepenatan :D mama loves u syg.. sooo muc :D !


No comments: