Permata Hati Kami :D

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, June 14, 2011

Adam after 9 months :D

haha.lapuk sudah tapi update jugak lah. last update psl Adam ms die umo 9bln.ish3. lagi worst, xcite lgsg lg psl 2nd pregnancy.haih.shiaammm baby.nnt neh baby mama cite.keke.

Alhamdulillah Abe Adam nye journey ALLAH permudahkan.mmbesar dgn baik, sht, anak yg soleh sgt ni.kalo psg indahnye iman kat oasis tu duduk confrim xbgn2.lps azan tadah tangan ha.solehh niii :D lets recap anywaysss~

10 months:

weight: 10 kg
kebolehan die: dah boleh bdiri n lps tgn dh annnd pnjat tangge umah lg! scary btl bile tau2 die dh kat ats.hah, blari mak ayahnye. kami b2 kat dapur ms 2.pakcik die ingt die duk study.skali dgr bunyi "atetete"! die bgtau die dh smpai ats dah! alhamdulillah xtgolek! ptg 2 jgk kami p bli pagar.haha.

ms ni pun dh pndai mnari2 dah.wat twinkle2.sweettt tringt adam dlu.hik3



11 months

weight: 10.5 kg
kbolehan: suprisingly die dh stat jln ms ni! 1 fine day die tibe2 bgn n mnapak.tkjut kami! moment yg sgt indah.keke.gigi pun dh meriah ms ni, 6 7 btg ha.



12 months / 1 year!

weight: 10.8 kg
kbolehan: dh bole bjalan btl2 daa :D so mase besday die pun die dh bjlalan2 ms org dtg umah celeb ha. dh pandai merajuk dahh. kalo lmbt bg mknn die pndai dahh nanges2 xnk haa.amboiii.hik2.



1 year onwards

weight now, 1 yr 4 months close to 12 kg!

mcm2 pndai dah haa.kalo mkn n minum pun nak pegang sdiri. kat skolah die pun byk die bljr. Alhamdulillah die p skolah yg byk ajr die bdikari.so kat umah pun senang lah.

bab2 makan pun mcm2 dh die makan n xmemilih sgt.sukeee tgk die mamam :D!

13 months :D!



14 months :D!



15 months :D!



ohh btw, adam dh wean off tauu, last month :( so die fully bfeed up to setahun due bulan.Alhamdulillah. once positive sy stat campur la sbb production mmg sgt2 kurang.pastu couple of months later Adam sdr yg xnk, bukan pakse pun.ade stgh org kate myb sbb rase susu lain once dh preggy ni. xpe la, at lez xsdih sgt sbb xpkse die punn.keke.

nnt2 la cite psl bfeed journey plak, wic is xtau bile :P bykk mende nk cite, mother's day celebration kat skolah adam la, jalan2 la, persiapan adam msk todler's class la, tp xcite2 pun lg.haha.insyaALLAH,nnt nk tulih jugak! bia lambat asal ade boleh :P ? til den, cek it out lah!

No comments: